
ÄRTHUMMUS MED VITLÖK
Ärthummus med smak av vitlök. Serveras till saftigt surdegsbröd.
- ca. 15 min
- 4 portioner
GÖR SÅ HÄR
Koka först ärtorna och låt dem svalna.
Skala och finhacka vitlöken. Hacka örterna.
Mixa ärtor och vitlök, blanda med olivolja, örter och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar.
Till servering:
Servera med surdegsbröd, färskost och picklad rödlök.

ÄRTHUMMUS MED VITLÖK
Ärthummus med smak av vitlök. Serveras till saftigt surdegsbröd.
- ca. 15 min
- 4 portioner
Ingridienser
4 dl frysta gröna ärtor
1 Vitlöksklyfta
1 dl hackade örter (t ex. basilika, mynta och gräslök)
1/2 dl olivolja
1 tsk färskpressad citronsaft
Salt & svartpeppar