
KYCKLING BOWL
Fräsch rätt med kyckling. Serveras tillsammans med edamamebönor, gurka, tomat, ris och het dressing.
- ca. 40 min
- 4 portioner
GÖR SÅ HÄR
Börja med att göra en god dressing. Rör samman majonnäs, sriracha, sesamolja och soja.
Ta den grillade kycklingen och skär ut kycklingbröstet i mindre bitar.
Lägg ner kokt ris i botten på en stor skål. Toppa riset med kyckling, gurka, edamamebönor och tomater.
Ringla över den starka majonnäsen och strö över sesamfrön och garnera med koriander.

KYCKLING BOWL
Fräsch rätt med kyckling. Serveras tillsammans med edamamebönor, gurka, tomat, ris och het dressing.
- ca. 40 min
- 4 portioner
Ingridienser
1 portion ris, kokt
2 msk majonnäs
1 msk srirachasås
1 tsk japansk soja
1 tsk sesamolja
150 g färdiggrillad kyckling
1 dl edamamebönor
1 st tomat i tärningar
1 dl gurka, i tärningar
1 tsk sesamfrön
färsk koriander.