
PANERAD FLUNDRA
Testa denna supergoda panerade flundra tillsammans med ugnsrostade grönsaker och örtsås.
- 4 portioner
GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 225 °C.
Skär rotsakerna i 1-2 cm tjocka stavar och lägg på en plåt. Skvätt över olivolja och hackad timjan. Salta och peppra.
Blanda ihop ingredienserna till örtsåsen.
Tillaga fisken enligt anvisningarna.
Rotsakerna är klara efter 20-30 minuter när de har blivit mjuka. Tänk på att potatisen blir klar lite snabbare än andra rotsaker.
Servera fisken med rotsakerna och den kalla såsen. Smaklig måltid önskar Fisherman!

PANERAD FLUNDRA
Testa denna supergoda panerade flundra tillsammans med ugnsrostade grönsaker och örtsås.
- 4 portioner
Ingridienser
PANERAD FLUNDRA MED ROTSAKER
400 g panerade flundrafiléer
1 kg rotsaker (till exempel potatis, morötter och palsternacka)
Olivolja
Salt
peppar
1 dl färsk timjan
ÖRTSÅS
3 dl crème fraiche
Blandade färska eller frysta, finhackade örter (till exempel persilja, gräslök, dill och dragon)
En skvätt citron
Salt
peppar