Hoppa till innehåll

BRYSSELKÅL MED PARMESAN

Brysselkål med parmesan och en skvätt citron. Fräscht och gott!

GÖR SÅ HÄR

  1. Koka brysselkålen så att den precis mjuknar, tar ca 3 minuter. Häll av vattnet.

  2. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs brysselkålen runt om så att den får en lite krispig yta.

  3. Riv över citronskal och pressa över citronsaft. Rör om och häll över brysselkålen i en serveringsskål.

  4. Riv över parmesan. Rör om försiktigt och smaka av med några nypor flingsalt.

BRYSSELKÅL MED PARMESAN

Brysselkål med parmesan och en skvätt citron. Fräscht och gott!

Ingridienser

 
  • 1/2 påse brysselkål

  • 1 msk smör

  • ½ citron

  • 50 gram parmesanost

  • 3 nypor flingsalt