Ett recept framtaget av världens kockar

– Blomkålssoppa med parmesan

Blomkålssoppa med parmesan

Tillagning

Tina blomkålen och låt rinna av. Skala och hacka löken.
Koka upp lök, blomkål, vin, vatten, buljongtärning, senap och kummin i en kastrull och låt sjuda någon minut.
Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och rör ner i soppan och låt sjuda någon minut.
Tillsätt crème fraiche och grädde och mixa till en slät soppa.
Smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

1 gul lök
ca 600 g fryst blomkål
1 dl vitt matlagningsvin
8 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 tsk dijonsenap
1 krm kummin
1 msk majsstärkelse
2 dl crème fraiche (34%)
1 dl vispgrädde (40%)
Salt & svartpeppar

Se vårat utbud

Skicka en förfrågan så återkommer vi