Ett recept framtaget av världens kockar

– Kycklingbowl

Kycklingbowl

Tillagning

Börja med att göra en god dressing. Rör samman majonnäs, sriracha, sesamolja och soja.
Ta den grillade kycklingen och skär ut kycklingbröstet i mindre bitar.
Lägg ner kokt ris i botten på en stor skål. Toppa riset med kyckling, gurka, edamamebönor och tomater.
Ringla över den starka majonnäsen och strö över sesamfrön och garnera med koriander.

Ingredienser

1 portion ris, kokt
2 msk majonnäs
1 msk srirachasås
1 tsk japansk soja
1 tsk sesamolja
150 g färdiggrillad kyckling
1 dl edamamebönor
1 st tomat i tärningar
1 dl gurka, i tärningar
1 tsk sesamfrön
Färsk koriander

Se vårat utbud

KYCKLING-BRÖSTFILÉ 900g

Ursprungsland: Danmark

EAN: 7350011742400

Skicka en förfrågan så återkommer vi